We’re Hiring! Join the McDonald York Team and be a part of Building the Triangle. View Current Openings
X

BASF Engagement Center

BASF Engagement Center

  • Location: Durham, NC
  • Size: 5,400 SF
  • Market: Corporate
  • Client: BASF

The BASF Engagement Center Project consisted of 5,400 SF of demoed space where we removed old furniture, lab casework, and equipment.  The finished Engagement Center went back together with new lighting consisting of 3’ pendant lights and wall sconces,   Armstrong LVT floors, fresh paint throughout the center, and new millwork in the corridor. We rerouted the mechanical systems and added a VAV to accommodate the new needs of the exhibition space. The walk-off mat and wood siding at the vestibule that wrapped the inside and outside of the entrance was replaced. The client added a new AV system in the space that would allow groups to enjoy the newly renovated space. The landscape, patio, and sidewalks were updated to include a water feature and sitting area outside the center.